Webshop

All merchandise product profits will go straight to riders!

Verkkosivustomme osoite on: https://nitrobikeshowdown.fi. Verkkokaupan toimituksen järjestää ja tuoton ohjaa kuljettajien ja tapahtuman hyväksi Fuel Express Oy (y-tunnus 1851366-4, postiosoite Yrityksenkuja 4 A 2, 60100 Seinäjoki). Sivustoa ylläpitää Medianyrkki sekä Jaakko Salakari.

Toimitus: Toimitamme tilaamasi tuotteet Postin palveluilla, jollei muutoin ole ilmoitettu.

Pakettina toimitetaan vaatteet sekä juliste. Pakettiin saat seurantakoodin ja kun tilaus saapuu, saat puhelinnumeroosi tekstiviestin noutoa varten. Paketti toimitetaan automaattisesti osoitteesi mukaiseen lähimpään postitoimipisteeseen (jolloin hinta on 11,90 €). Mikäli haluat että toimitus tehdään tiettyyn toimipisteeseen, jätä kommentti koskien tilaustasi.

Kirjeenä toimitetaan tarra antamaasi postiosoitteeseen. Kirjeeseen ei ole saatavilla seurantaa.

Palautus ja tilauksen peruutus: Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautus-/ peruutusoikeus. 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.  

Katsothan tarkasti tuotekuvauksen ja tilaat sopivien kokojen mukaiset tuotteet. Jos kuitenkin haluat palauttaa sopimattoman tuotteen, ota yhteyttä Jaakko Salakariin, puh. 0400 468 307. Palautus on maksullinen (11,90 €), mikäli tuotteessa ei ole virhettä vaan tuote on esimerkiksi väärän kokoinen. Jos tuotteessa on virhe, voit palauttaa tuotteen ilman kuluja ja lähetämme sinulle korvaavan tuotteen (tai mikäli varastossa ei ole vastaavaa tuotetta, korvaamme tuotteen hinnan sinulle, kts. alempaa). Lähetä reklamaatio osoitteeseen nitrobikeshowdown@gmail.com, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme palautuksesta. 

Maksun palautus: Mikäli et halua palautuksesi tilalle uutta tuotetta, voimme palauttaa rahasi samaa maksutapaa käyttäen kuin mitä olet käyttänyt verkkokaupassa. 

Paketti: 11,90 €, sisältää seurantatunnuksen ja toimituksen lähimpään postitoimipisteeseen tai pakettiautomaattiin

Kirje: 3,00 €, lähetetään asiakkaan antamaan postiosoitteeseen, ei sisällä seurantatunnusta

Käytämme OP Payment Serviceä (ent. Checkout), jossa valittavanasi on suomalaiset verkkopankit. Palvelun maksuehdot löydät täältä.